Oportunisme, transgressió, assetjament i estratègia

Som feministes i volem una societat lliure i democràtica que lluiti per aconseguir que sigui igualitària sense discriminacions de cap tipus. El passat divendres al ple municipal de Terrassa aquesta lluita es va veure terriblement amenaçada per la regidora de cultura, la senyora Rosa Boladeras.

Autodeterminar-se víctima i assenyalar al regidor del PSC Javier Garcia com a agressor és tot un crim contra la lluita feminista per la igualtat i considero que, és totalment injustificable i també trobo fora de context l’acusació de la senyora Boladeras al senyor García. Per desgràcia moltíssimes dones pateixen maltractament per part dels seus agressors, està costant moltíssim aconseguir una societat més justa per a totes nosaltres i no podem permetre, que al ple el senyor alcalde Jordi Ballart i tots els regidors i regidores presents li atorguin el beneplàcit a la senyora Boladeras. Com a dona feminista que sóc rebutjo totalment la utilització del feminisme per intentar enfonsar la imatge d’un regidor que intenta lluitar per la transparència i la justícia política a la nostra ciutat.

Penjar-se l’etiqueta de la lluita per la igualtat o la lluita feminista per intentar defensar-se de forma desesperada de participar en l’adjudicació del contracte del festival de poesia Elixir a dit i sense publicitat a una familiar seva per valor de 30.000 euros. Boladeras vulnera el codi ètic municipal (ho diu la Síndica Municipal de Greuges i el Secretari General de l’Ajuntament, no jo) i la Llei de Transparència. La senyora Boladeras banalitza el feminisme i el passat divendres va transgredir anys i anys de lluita feminista. És evident que ha utilitzat una estratègia tèrbola per aconseguir desviar l’atenció del problema que pateix la política municipal a Terrassa. A falta d’arguments clars per poder defensar-se s’escuda en el feminisme sense fer pas cap autocrítica de les seves decisions. Però això no queda només aquí, Tot per Terrassa tampoc fa autocrítica ni condemna l’actuació de la senyora Boladeras. Llavors, on queda la seva lluita per la igualtat? On són l’alcalde feminista i les regidores i els regidors feministes?

Boladeras afirma que el PSC ha provocat uns danys irreparables a la seva imatge però crec que no es capaç de fer autocrítica ja que abans de dir això ha tingut la poca decència de dir al senyor García que era el seu agressor. Amb aquestes paraules, amb aquestes acusacions l’únic que vol aconseguir la senyora Boladeras és convertir una persona en un monstre sense ser-ho. “Vostès maten i perverteixen les paraules”, és així com la senyora Boladeras es dirigeix a tots els/les membres del PSC, però m’agradaria recordar-li que els agressors de veritat, per desgràcia encara estan als carrers, a les llars de moltes dones i infants, als instituts, universitats i a qualsevol lloc de treball. Monstres de veritat que no són jutjats pels seus cruels actes, agressors que passen desapercebuts entre la societat i la justícia, dones presoneres en les seves vides sense poder viure amb llibertat i seguretat. Sra. Boladeras: no banalitzi més quelcom tan greu com és la violència contra les dones i demani disculpes.

Iris P. Ruiz, Militant JSC Terrassa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here