El passat dilluns 27 de juliol va tenir lloc una assemblea extraordinària telemàtica (a causa dels protocols de salut per la Covid-19) de la Joventut Socialista de Terrassa, on es va aprovar l’informe de gestió de l’anterior executiva per una unanimitat i es va escollir a la nova comissió executiva que conduirà l’organització, també per una unanimitat. Està encapçalada pel Samuel Martínez com a primer secretari, qui a més rep la secretaria de comunicació. Samuel Martínez de 19 anys, és estudiant de Comunicació Interactiva a la UAB. A organització tenim a la Carla Sánchez de 18 anys i futura estudiant universitària i al Juan David Reyes de 25 anys i és tècnic d’auxiliar d’infermeria, com a adjunt.
També compten amb una secretaria d’igualtat on continua la Laura A. Portero de 18 i futura estudiant universitària. Una novetat és la secretaria de transició ecològica que compta amb el Yeray Alcaraz de 19 i estudiant d’enginyeria a la UPC. Finalment també es manté com a vocal a l’Oriol Rivera de 27 anys i és enginyer Aeroespacial.

La nova executiva de la JSC Terrassa
En paraules del nou primer secretari, Samuel Martínez: “Aquesta és la renovació més gran en molt temps de la comissió executiva de l’organització, rebaixant la mitjana d’edat i aportant nous aires. Aquesta executiva té com a objectiu una reactivació total de l’agrupació. Volem ser una eina útil pels i les joves de la ciutat, per això farem accions i activitats on els i les joves puguin dir la seva. Una d’elles serà una assemblea mensual on podran venir les i els joves de la ciutat a dir la seva perquè després la JSC les traslladi al grup municipal socialista amb la finalitat de presentar-les al ple. També buscarem incrementar la nostra presència i nombre de militants, per això animem a qualsevol jove interessat en la política i en els avenços socials a venir a parlar amb nosaltres per poder col·laborar. Estic segur que aquesta executiva farà una gran feina perquè tenim un equip amb moltes ganes per treballar per la ciutat.”

També s’ha referit als valors que defensarà aquest nou equip: “Tenim molt clars els nostres principis i per això treballarem per la lluita feminista, la transició ecològica i la justícia social a la ciutat. Ho demostrem creant secretaries específiques que toquen aquests temes que considerem que són ben importants i necessiten gent implicada en la seva defensa. També defensem, com sempre, els valors del republicanisme i el socialisme, bases de la nostra organització.”

Quant al seu posicionament amb l’actual govern de la ciutat, això ens diu el primer secretari: “No ens agrada la dinàmica que s’ha instaurat a l’ajuntament des que va començar l’actual mandat. Per això, donem ple suport al grup municipal socialista i serem crítics però constructius amb l’actual govern.”

Finalment, ens llança un missatge pels i les joves de la ciutat: “A Terrassa tenim un teixit jove molt important. Aquest sector necessita un suport i unes polítiques que els afavoreixin, i més en la situació que vivim actualment. Com he dit abans, aquest nou mandat servirà per tornar a obrir la JSC a tothom, així que volem que qualsevol persona que cregui que a través de la nostra organització aconseguirà millores per a la ciutat ho faci, perquè al final és el que busquem, una Terrassa digna i compromesa amb els joves”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here